Sluit je aan bij de jungle-ontdekkingsreizigers en begin aan ongelooflijke reizen terwijl je de diepten van deze mystieke junglezone verkent. Geniet van momenten van ongelooflijke schoonheid en ga de uitdagingen van de natuur aan.

Speel nu

Tropic Treasure Games | Disclaimer

Als u meer informatie nodig heeft of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op [email protected].

Alle informatie op deze website - - Website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Website Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie die u op deze website vindt, is strikt op eigen risico. Website is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk 'slecht' is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en voorwaarden kunnen hebben die buiten onze controle liggen. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun "Servicevoorwaarden" controleert voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Update

Als we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigen, worden die wijzigingen hier prominent vermeld.