Sluit je aan bij de jungle-ontdekkingsreizigers en begin aan ongelooflijke reizen terwijl je de diepten van deze mystieke junglezone verkent. Geniet van momenten van ongelooflijke schoonheid en ga de uitdagingen van de natuur aan.

Speel nu

Tropic Treasure Games | Verantwoord sociaal spelbeleid

Bij Tropic Treasure Games zetten we ons in voor het promoten van verantwoord sociaal gamen, ondersteund door onze toewijding aan klantenservice en sociale verantwoordelijkheid. We streven ernaar om een plezierige game-ervaring op ons platform te bieden, met een focus op het behouden van controle om de potentiële risico's van online gaming te vermijden.

Verbeterde gameplay-besturing:

Tips voor gevorderden:

Uitgebreide ondersteuning voor probleemspellen:

Als je problemen hebt met het spelen van games, helpt onze gedetailleerde zelfevaluatie je om problematische patronen te identificeren. Neem voor verdere ondersteuning contact op met organisaties zoals Computer Gaming Addicts Anonymous (CGAA). Opmerking: De CGAA opereert onafhankelijk en is niet gelieerd aan Tropic Treasure Games.

Aanvullende bronnen voor ondersteuning zijn onder meer:

Voor vragen over je account staat ons toegewijde ondersteuningsteam klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via [email protected] om een veilige en verantwoorde spelomgeving te creëren.

Uitgebreid beleid voor spelersbescherming:

De bescherming van minderjarigen in het digitale tijdperk is van cruciaal belang. We moedigen ouders aan om alle beschikbare tools te gebruiken om te voorkomen dat kinderen worden blootgesteld aan ongepaste inhoud.

We bevorderen een balans tussen gamen en andere aspecten van het leven. Verantwoord spelen bij Tropic Treasure Games gaat over het waarborgen van het welzijn en de tevredenheid van onze gemeenschap.

Als je feedback of opmerkingen hebt over ons beleid voor verantwoord spelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected].