Sluit je aan bij de jungle-ontdekkingsreizigers en begin aan ongelooflijke reizen terwijl je de diepten van deze mystieke junglezone verkent. Geniet van momenten van ongelooflijke schoonheid en ga de uitdagingen van de natuur aan.

Speel nu

Tropic Treasure Games | Regels voor betrokkenheid

Bij Tropic Treasure Games streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin elk lid van de gemeenschap kan spelen en communiceren met vrienden in een rustige en vriendelijke sfeer. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig.

Deze Community-regels zijn van toepassing op alle gebruikers van de games, diensten en andere producten van Tropic Treasure Games. Ze leggen uit hoe je je moet gedragen bij interactie met andere leden van de gemeenschap. Hieronder staan voorbeelden van specifieke situaties, maar dit betekent niet dat de regels daartoe beperkt zijn.

Het volgen van de regels is eenvoudig, maar het overtreden ervan zal leiden tot maatregelen, waaronder een levenslang verbod.

Regels van de gemeenschap:

Persoonlijke informatie: Het is verboden om de persoonlijke gegevens van anderen bekend te maken, behalve de weergegeven naam. Dreig niet met het onthullen van alternatieve accounts en echte namen van gebruikers.

Intolerantie en discriminatie: Uitingen van haat of discriminatie zijn onaanvaardbaar op Tropic Treasure Games. Respecteer de diversiteit van gebruikers.

Pesten en aanstootgevend gedrag: Respecteer anderen in communicatie, gaming en creativiteit. Bedreigingen, intimidatie, vernedering en onfatsoenlijk gedrag zijn verboden.

Nabootsing van identiteit: doe je niet voor als andere deelnemers, beroemdheden of Tropic Treasure Games-medewerkers.

Fraude en spot: speel eerlijk. Valsspelen, sabotage, samenzwering en het verspreiden van bekende gamebugs zijn verboden.

Gevaarlijke of illegale activiteiten: Neem niet deel aan of ondersteun geen illegale acties, waaronder gokken, online fraude en het publiceren van persoonlijke gegevens.

Ongepaste inhoud: Creëer inhoud die positieve emoties oproept, in overeenstemming met de inhoudsvereisten.

Gevolgen: Overtredingen worden individueel bekeken. Afhankelijk van de ernst kunnen maatregelen tot een levenslang verbod worden genomen.

Spelers rapporteren: Als je een overtreder tegenkomt, meld hem dan in het spel. Als je een persoonlijke hekel hebt aan een gebruiker die de regels niet overtreedt, kun je deze blokkeren.

Veiligheid: Ga zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Tropic Treasure Games biedt handvatten om de veiligheid te waarborgen. Informatie over functies voor ouderlijk toezicht vindt u in de betreffende sectie.

Deze communautaire regels kunnen worden gewijzigd. Houd updates in de gaten. "Maar niemand heeft me verteld..." is geen excuus. Uiteindelijk is het doel van Tropic Treasure Games om een leuke tijd te hebben met het spelen van games!